O nama

Pridružite nam se na putu pronalaska i postizanja boljeg zdravlja i blagostanja. BioEsenca strastveno želi pronaći upravo to.

Očita je i neporeciva istina da je starenje neizbježno. Ali što ako sve što smo mislili da znamo o starenju nije istina?

Nova znanstvena otkrića i nove napredne tehnologije kao i jednostavne promjene načina života pokazale su da možemo duže ostati mladi i živjeti zdravije. Uzmimo svoje zdravlje u svoje ruke i zapitajmo se što možemo učiniti po tom pitanju. Zašto starimo, a zašto ne?

Vjerujemo da će proizvodi koje preporučujemo imati pozitivan učinak na vaše zdravlje, zbog čega se educiramo i tražimo u svijetu najnaprednije i znanstveno najsuvremenije, kvalitetne proizvode koji su trenutno dostupni, a koji imaju rezultate potvrđene klinički, znanstveno i od strane korisnika .

Uz toliko proturječnih informacija o dodacima prehrani u medijima, mi vas obavještavamo o najnovijim znanstvenim informacijama i trendovima u komplementarnom pristupu boljem zdravlju.

Smo zastupnik Life Extension® dodataka prehrani i distributer naprednih Quicksilver Scientific® liposomalnih dodataka prehrani.

U ponudi imamo i kvalitetne proizvode svjetski poznatih brendova BioSil™, Neutrogena®, Chewwies.

Naši brendovi:

  • Life Extension®
  • Quicksilver Scinetific®
  • BioSil™
  • Neutrogena®
  • Chewwies

Zašto kupovati kod nas?

Posvećeni smo znanosti. Posvećeni smo vama. Pri odabiru najboljih dodataka prehrani pomažemo vam na jednom od 4 jezika na temelju stručnih, znanstvenih uvida u biomedicinu, molekularnu biologiju, mikrobiologiju, farmaciju i najnovije trendove u znanosti.

Nudimo vam jednostavan način kupnje i 3 načina plaćanja. Naručene proizvode dostavljamo Vam unutar 24 sata.

Imaš li pitanje? Kontaktirajte nas.

Zakaj kupovati pri nas?

Predani smo znanosti. Predani smo vam. Pri izbiri izmed najboljših prehranskih dopolnil vam pomagamo v enem izmed 4-ih jezikov na osnovi profesionalnega, znanstvenega vpogleda v biomedicino, molekularno biologijo, mikrobiologijo, farmacijo in zadnjih trendov v znanosti.
Nudimo vam enostaven način kupovanja in 4 načine plačila. Naročene izdelke vam dostavimo v roku 24 ur.
Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

"Kad si zdrav, imaš tisuću želja. Kad se razbolite, imate samo jedno."
Kineska poslovica
^


     

Sva prava pridržana© BioEsenca 2024